Studentboende med Vätterutsikt!

Välkommen till ett studentboende utöver det vanliga på attraktiva Bymarken med kanske Jönköpings bästa vätterutsikt. Huset är inrett med helt nya och högkvalitativa material. Ett lyxigare studentboende kan vara svårt att hitta.

Vi är en liten familj som bor i husets två översta våningsplan och sover på annan adress varannan vecka. Detta innebär att vi inte behöver hela huset och hyr därför ut vår stora nedervåning till fyra kvinnliga studenter som disponerar var sitt stora sovrum samt gemensamt vardagsrum. Det finns också gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till denna våning har ni egen ingång.

Trädgården är stor på över 1000 kvadratmeter med vätterutsikt, fruktträd och vackra blommor. Den får disponeras fritt. I trädgården finns fyra kaniner att pyssla med för den som är djurvän. Huset har fyra balkonger och studenterna kommer kunna använda en av de stora terrasserna med vätterutsikt så ofta vi inte är hemma (vilket är väldigt ofta). Önskar ni ha en lite mindre tillställning finns också möjlighet att efter överenskommelse låna en av våra balkonger.

Intervjuer kommer hållas löpande för att hitta rätt studenter som vi tror att vi kommer trivas med i vårat hus. Vi är en positiv, ordningssam och social familj. (Som dock är mycket bortresta). I dagsläget har nedervåningen inget eget kök så därav önskas studenter som inte önskar laga mat varje dag. (Vårat kök kan lånas vid behov vid enstaka tillfällen). Men det bästa med detta är att vi dagligen hämtar era kaffe/temuggar och diskar dem uppe hos oss :)

Hyra: 4900kr/månad för möblerat rum och då ingår även el, vatten, värme, Wi-Fi, Netflix och TV (i gemensamt vardagsrum). Deposition: 2000kr för nycklarna. Hyran betalas i förskott varje månad. Uppsägningstiden är 3 månader för vardera part.

Busshållplats finns några meter från huset och går direkt till stan/högskolan.

Djur samt rökfritt boende.

Tillträde 1 augusti.

Kontantuppgifter: Christina Melle, christina@esotera.se, 0707136617